Кето Рецепти

Кето Рецепти

Кето Рецепти2021-02-16T15:21:33+02:00
десерти
супи
основни
предястия
напитки
морски

Кето рецепти от Forlife

110+ кето рецепти, за пълноценното провеждане на Вашата кето диета . На тази страница също така ще намерите примерно седмично кето меню, както и други полезни съвети. Всяка седмица ние публикуваме нови рецепти и актуализираме тази статия.
Абонирайте се и не пропускайте нито една рецепта!

Разгледайте всички рецепти

110+ кето рецепти за вашата пълноценна кето диета. На тази страница също така ще намерите примерно седмично кето меню, с което лесно може да стартирате своя кето режим на хранене или пък да почерпите идеи за ежедневните хранения на вас и вашите близки. Рецептите са подходящи и за хора, които предпочитат безглутеновото хранене или просто искат да намалят захарта. Всяка седмица ние публикуваме нови рецепти и актуализираме тази страница.

Абонирайте се и не пропускайте нито една рецепта!

Какво представляват нашите кето рецепти?

На първо място трябва да уточним какво е кето диета. Кето храненето е определен режим на хранене, който включва високомазнинни и нисковъглехидратни продукти с цел смяна на източника на енергия на тялото от въглехидрати на мазнини. Комбинирани в едно, тези продукти могат да се превърнат в невероятно вкусни ястия, богати на полезни вещества и микроелементи. За тази цел сме подготвили стотици рецепти, които да ви улеснят в избора си на ежедневно кето меню.

  • Бързи кето рецепти

Бързите кето рецепти най-често са съставени от няколко компонента, които не изискват дълъг процес на приготвяне или тежка термична обработка. Те са леки и това ги прави подходящи за обяд или по-късна вечеря.

  • Лесни и евтини кето рецепти

Освен бързи за приготвяне, в нашата кето кухня ще намерите и много лесни кето рецепти, с които да пестите време, усилия и средства. Кето режимът на хранене е доказателство, че с базови продукти можеш да се храниш здравословно за дълъг период от време.

В кето кухнята на Forlife ще откриете: 

  • супи
  • топли предястия
  • студенти предястия
  • ястия с месо
  • безмесни ястия
  • ястия с морски деликатеси
  • уникални десерти, разбира се без никаква захар

Отделно ще намерите идеи за кето закуски, нетрадиционни аламинути или пък бързи и ефектни специалитети за гости и по-официални поводи. А как да ги съчетаете в цяло меню ще ви разкажем подробно в следващите редове.

Кето диета – примерно меню за начинаещи

Защо е важно да си подготвим примерно кето меню? Нисковъглехидратното и високомазнинно хранене се постига с правилните продукти. При започване на кетогенна диета един от най-значимите моменти е този на осъзнаването кои продукти са режимни и кои не. Това се дължи на промяната на източника на енергия на тялото. За да улесним промяната в хранителните навици, ние сме подготвили примерно кетогенно меню, както и няколко съвета за новостартиралите този режим. Тях може да откриете в статията ни Кето диета за начинаещи +примерно меню.

Важно е да уточним, че кето режимът на хранене не е строга диета, която цели рязкото отслабване на организма. Кето рецептите са подходящи за всички хора, които искат да се хранят здравословно, без да се лишават от количество и качеството на храната. Ще откриете, че здравословните алтернативи на захарта, бялото брашно и пастата са един нестандартен, вкусен и истински здравословен начин, с който да поглезите сетивата си и да се погрижите за тялото си. Защото човек е това, с което се храни!

Go to Top