Доставка

Доставката се извършва с куриер Спиди. При желание от страна на клиента изпълняваме и поръчки до офис на Еконт. В случай, че проявявате подобно женание, моля отбележете го в полето „забележки“ при поръчка.

Срок

Ние от forlife.bg се ангажираме със задачата за бърза доставка, понеже доволните клиенти са на първо място за нас. Стремим се да изпращаме пратките си в същия ден, в който получим поръчката. Има и моменти с голяма натовареност, когато можем да се забавим и 1-2 работни дни.

Цена

При поръчки на стойност над 99лв доставката е безплатна за Вас.

При поръчки на стойност под 99лв цените за доставка са следните, като долната граница е без наложен платеж, а горната при наложен платеж от 99лв.

До посочен от Вас адрес:

до 1кг: 4.12лв – 5.32лв

до 2кг: 5.10лв – 6.30лв

До офис на Спиди:

до 1кг: 3.12лв – 4.32лв

до 3кг: 3.66лв – 4-86лв

Условия

След като завършите поръчката си, ще получите е-mail, който я потвърждава. При проблем с данните за доставка или наличност на някой от поръчаните продукти можете да очаквате обаждане.

При въпроси свързани с промяна на адрес или поръчка, както и нейното отказване, моля да се свържете с нас до 16:00 часа в деня на поръчка на тел 042 6000 10.

Начин на плащане

Поръчките, направени през сайта се заплащат в брой, чрез наложен платеж на куриера или чрез дебитна/кредитна карта още при поръчка.

Връщане/Отказване на пратки

Можете да откажете поръчката си безплатно в рамките на деня, в който сте я направили, до 16:00 часа. За да откажете поръчка моля, позвънете на 042 6000 10 или ни пишете на [email protected]

При отказ на поръчка извън посочените срокове, клиентът трябва да заплати връщането на куриера обратно до нашия склад.