Доставка

Доставката в България, Румъния и Гърция се извършва с куриер Спиди. При желание от страна на клиента изпълняваме и поръчки до офис на Еконт в Бъгария. В случай, че проявявате подобно женание, моля отбележете го в полето „забележки“ при поръчка.

Доставки извън България, Румъния и Гърция се извършват чрез Български пощи с предимство и препоръка или експресно с DPD.

Срок

Ние от forlife.bg се ангажираме със задачата за бърза доставка, понеже доволните клиенти са на първо място за нас. Стремим се да изпращаме пратките си в същия ден, в който получим поръчката. Има и моменти с голяма натовареност, когато можем да се забавим и 1-2 работни дни.

В България пратките пристигат на следващия работен ден, ако няма забавяне от страна на куриера, което се получава само в много натоварени периоди.

В Европа DPD доставят за срок от 5 до 7 работни дни.

В Европа Български пощи доставят 97% от пратките за 6 работни дни, а извън Европа – 95% от пратките за 8 работни дни. Имайте предвид, че тези срокоове и статистики са отчетени при нормална функция на системата, но в условия на глобална пандемия забавянията са значителни. Понякога предоставените от Български пощи срокове реално могат да се окажат двойни.

Цена

В България при поръчки на стойност над 120 лв доставката е безплатна за Вас.

При поръчки на стойност под 120 лв цените за доставка до офис или адрес е 5 лв.

При доставки в чужбина цената на DPD до 3кг. е както следва:

Германия, Австрия: 31.63 лв

Франция, Италия, Холандия, Белгия:  43.64 лв

Дания, Люксембург: 61.65 лв

Испания: 56.61 лв

Швеция, Финландия, Португалия, Латвия, Естония, Литва: 86.910 лв

Унгария, Полша, Чехия, Словения, Словакия, Хърватия: 15 лв

При доставки в чужбина цената на Български пощи е както следва:

За Европа:

до 1 кг: 21.90 лв

до 2 кг: 33.40 лв

Извън Европа:

до 1 кг: 27.90 лв

до 2 кг: 39.90 лв

Условия

След като завършите поръчката си, ще получите е-mail, който я потвърждава. При проблем с данните за доставка или наличност на някой от поръчаните продукти можете да очаквате обаждане.

При въпроси свързани с промяна на адрес или поръчка, както и нейното отказване, моля да се свържете с нас до 16:00 часа в деня на поръчка на тел 042 6000 10.

Начин на плащане

Поръчките, направени през сайта се заплащат в брой, чрез наложен платеж на куриера или чрез дебитна/кредитна карта още при поръчка.

Връщане/Отказване на пратки

Можете да откажете поръчката си безплатно в рамките на деня, в който сте я направили, до 16:00 часа. За да откажете поръчка моля, позвънете на 042 6000 10 или ни пишете на order@forlife.bg.

При отказ на поръчка извън посочените срокове, клиентът трябва да заплати връщането на куриера обратно до нашия склад.

Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок, ако вида и цялостта на опаковката не са нарушени.