Калкулатор за въглехидрати

ХРАНА ГРАМАЖ ВЪГЛЕХИДРАТИ ФИБРИ ВЪГЛЕХИДРАТИ БЕЗ ФИБРИ
Общо 0 гр 0 гр 0 гр

Добре дошли на нашия калкулатор за въглехидрати!

1. Напишете в празното поле на кирилица ястие или продукт, който сте решили да консумирате. В падащо поле след няколко секунди ще откриете различни варианти на дадената храна – изберете точната.

2. В полето за количество въведете грамажа на консумираната храна, натиснете бутона изчисли и ще видите количеството на въглехидрати в нея.

3. Добавете всички храни, които сте консумирали за деня и калкулаторът ще сумира общия дневен прием на въглехидрати.

! При неналичие на продукт или ястие не се колебайте да ни пишете като коментар под калкулатора – ние ще добавим информация за въглехидратите, съдържащи се в него.

Тук може лесно и бързо да изчислите въглехидратите на всички храни, които консумирате в ежедневието си. Благодарение на тази информация, всеки от нас има възможността да следи дали дневният прием на въглехидрати влиза в границите, които си е поставил според своята диета.

За съвременния човек това е от не малко значение, тъй като голяма част от храните, които консумираме, съдържат скрити захари. Така дневният ни прием се оказва сериозно завишен, в сравнение с този, който е бил преди години. В нашия калкулатор за въглехидрати ще откриете информация за повечето храни и продукти, познати на пазара. Той ще бъде ваш помощник и в режимното хранене и готвене. В него ще откриете информация за повечето зеленчуци, месни и рибни продукти, които влизат в състава на традиционните ястия. Но и не само – плодове, млечни продукти, любими десерти – опитайте с любима храна и вижте колко е лесно!