ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ. КОНФИДЕНЦИАЛНА ПОЛИТИКА НА Стевия фор Лайф ООД

Съобразно Закона за защита на личните данни в сила от 01.01.2002 г., ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право на достъп до собствените си ЛИЧНИ ДАННИ, които е въвел или са станали достояние на Стевия фор Лайф ООД при ползване от него на УСЛУГИТЕ, както и на поправка на тези ДАННИ.

Приемайки настоящите Условия ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, които са въвели свои данни и електронен пощенски адрес на forlife.bg изрично се съгласяват предоставените от тях ЛИЧНИ ДАННИ да бъдат обработвани от Стевия фор Лайф ООД по електронен път – в случай на поискана доставка на стока или услуга и при необходимост от помощ от служител на Стевия фор Лайф ООД

Всички доброволно предоставени от ПОТРЕБИТЕЛЯ ДАННИ и други ДАННИ, които го идентифицират в процеса на ползване на УСЛУГИТЕ се съхраняват, обработват и използват от Стевия фор Лайф ООД за целите на поддръжка на определени функционалности на УСЛУГАТА и за целите на рекламата.

Стевия фор Лайф ООД изрично уведомява ПОТРЕБИТЕЛЯ, че няма лица, които могат да получават ЛИЧНИ ДАННИ на ПОТРЕБИТЕЛЯ с рекламни цели, без съгласие на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

Стевия фор Лайф ООД дава възможност на ПОТРЕБИТЕЛЯ да се възползва от правото да бъде забравен (т.е. неговите лични данни да бъдат изтрити от нашата система) като заяви желание за това чрез нашата контактна форма.

Личната кореспонденция на потребителите е строго конфиденциална и няма да бъде нарушавана, променяна или четена без изричното съгласие и/или указание на потребителя.

 

СИГУРНОСТ НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

В Стевия фор Лайф ООД разбираме колко е важна сигурността на Вашата лична информация. Тук ще намерите информация за това какъв тип лична и обобщена информация получаваме и събираме когато посетите някой от нашите сайтове и как я защитаваме от получаването и от трети страни.

Стевия фор Лайф ООД не продава лична информация на трети страни.

ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ – тази информация се изисква при някои услуги при регистрация за тяхното ползване. Тя може да включва имена, имейл адрес, парола, адрес и други подобни. Тази информация ни позволява да изпълним направените от Вас поръчки и да ги доставим до правилния човек на правилния адрес, както и да ви уведомяваме за прогреса си по време на този процес.

Ето подробен списък със събираните от нас данни:

  • Продукти, които сте разглеждали: може да използваме тази функционалност, за да ви покажем продукти, които сте отворили наскоро
  • Местоположение, IP адрес и тип на браузъра: ще използваме тези данни за цели като изчисляване на данъчна ставка и доставка
  • Адрес за доставка: ще поискаме да го въведете, например за да можем да преценим стойността на доставката, преди да направите поръчка, както и за да ви я изпратим.
  • Ще използваме бисквитки и за да следим съдържанието на количката ви, докато разглеждате сайта.

Когато направите покупка от нас, ще ви поискаме данни като име, адреси за фактуриране и доставка, имейл адрес, телефонен номер, данни за кредитната ви карта или друг метод за плащане и – по ваш избор – информация за регистрация на ваш профил, като потребителско име и парола.

Ще използваме тези данни за някои от следните цели:

  • Изпраща информация за вашия профил и поръчка
  • Отговор на ваши заявки, включително искания за възстановяване на средства и оплаквания
  • Обработка на разплащания и предотвратяване на измами
  • Регистрация на профил в нашия магазин
  • Съобразяване с юридическите ни задължения, например изчисляване на данъчни ставки
  • Подобряване на предложенията от нашия магазин
  • Изпраща ви маркетингови съобщения, ако решите да ги получавате

Ако си създадете профил, ще съхраним името, адреса, имейл адреса и телефонния ви номер и ще ги използваме, за да ги попълним автоматично при следващи ваши поръчки.

В общия случай съхраняваме информация за вас за минималния необходим срок за целите, за които я събираме и употребяваме. Например, ще съхраняваме данните за поръчките ви в продължение на ХХХ години за данъчни и счетоводни цели. Тези данни включват името ви, имейл адреса ви и адресите за фактуриране и доставка.

Също така ще съхраняваме коментари и отзиви, ако пожелаете да ги публикувате.

 

 

 

Тази информация може да бъде предадена на трети страни само с личното ви съгласие за това.

Предоставянето на тази информация на трети страни може да стане в случай на изискване от съответните държавни органи, по определения от закона ред.

СЪБИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЧРЕЗ ТЕХНИЧЕСКИ ПРОЦЕСИ

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ – Log files – лог файлове, също като повечето сайтове ние събираме и използваме данни в лог файлове. Тази информация съдържа вашето IP, кой браузер (като Mozzilla, IE, Chrome и други ) и операционна система (Linux, Windows, iOS) използвате, в кое време сте посетили нашият уеб сайт а също така и страниците които се посетили при нас.

БИСКВИТКИ – Cookies – това е малко количество информация , което уеб сървъра изпраща на браузера и той я запомня. Това ни позволява да събираме обратна информация от браузера. Вие може да изтриете бисквитките на Стевия фор Лайф ООД или трети страни чрез опция във всеки браузер. Чрез бисквитки ние запомняме вашите предпочитания за работа с нашите сайтове като настройки и влизания. Повече информация за бисквитките може да намерите на адрес http://www.allaboutcookies.org/faqs/cookies.html

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да разрешите запазването на вашите име, имейл адрес и уеб сайт в бисквитки. Те са за ваше удобство, така че да не е нужно да попълвате отново данните си, когато оставяте друг коментар. Тези бисквитки ще се пазят една година.

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът ви приема бисквитки. Тази бисквитка не съдържа лични данни и се изтрива, когато затворите браузъра си.

Когато влезете в профила си на сайта още няколко  бисквитки ще запазят информацията ви за вход и предпочитанията ви какво да виждате на екрана. Бисквитките за вход изтичат след два дни, а за предпочитанията на екрана след година. Ако изберете опцията за запомняне, информацията ви за вход ще се пази две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат изтрити.

Вие може винаги да изключите както нашите бисквитки, така и бисквитките на трети страни във вашият уеб браузър. В този случай е възможно някой от услугите в нашите сайтове да не работят както се очаква.

УЕБ УКАЗАТЕЛИ – web beacons – са файлове , които позволяват на даден сайт да събира информация за броя посетители и да има достъп до техните “бисквитки”. Повече информация за уеб указателите може да намерите тук http://www.allaboutcookies.org/faqs/beacons.html

КОМЕНТАРИ – Когато посетителите оставят коментари в сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и идентификатора на потребителския браузър, за да помогнат за откриването на спам.

ВМЪКНАТО СЪДЪРЖАНИЕ – части от този сайт могат да бъдат вградени (видеа, изображения, съдържание и т.н.). Вграденото съдържание от други сайтове приема и се държи с посетителя на сайта като с посетител на собствения си сайт. Тези сайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнителни инструменти за статистика от трети страни, да следят как работите с тези инструменти включително как потребявате вградено съдържание ако имате профил и сте влезли в него на сайта.

Колко дълго държим личните ви данни?

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт, съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайта могат да виждат и редактират тази информация.

 

За да научите повече за това каква информация може да събират трети страни през нашите уеб сайтове, моля посетете следните страници:

http://www.google.bg/privacypolicy.html