За нас

Нашата цел

Стевия Фор Лайф ООД е създадена през 2013 година, с цел да информира хората на тема здраве, хранене и начин на живот, като им дава свободата и възможността да правят правилните избори в ежедневието си.

Ние, екипът на For Life, се стремим да пишем на тези теми обективно, но като всеки, който влага сърце в работата си, леко те побутваме към здравословните алтернативи на доскоро познатите ти глезотийки.

Продуктите

Освен информация, ние предлагаме различни хранителни продукти и добавки: едни, като допълнение към режима ни на хранене, други – за да балансират здравето ни, а трети – позволяват да се отдадем на малките изкушения без угризения. Нашето портфолио от продукти не е голямо, но за сметка на това е много внимателно подбрано.

Стевия Фор Лайф ООД е официален вносител и представител на реномираната английска марка за хранителни добавки НЮ Ю Нутришън, на кето-фокусираната марка БиКето и на немската Стевиола, която произвежда висококачествени подсладители от билката стевия. Не на последно място се гордеем с продуктите, произведени под марката FORLIFE, създадени с внимателно подбрани суровини, избрани специално за теб.

nuu logo
steviola logo
cropped beketo favicon
forlife logo

Удостоверение за онлайн търговия

„Стевия Фор Лайф“ ООД, ЕИК 202739497, адрес на управление: ул. Ангел Кънчев 59 е регистрирана в „СПИСЪК на лицата, които извършват търговия по интернет с лекарствени продукти без лекарско предписание“ от Изпълнителна Агенция по Лекарствата.

Регистрация за дрогерия на адрес Ангел Кънчев 64, Стара Загора. Ръководител на дрогерията е Дона Петрова Димова.

Тук можете да видите удостоверението по чл. 240, ал. 1 ЗЛПХМ.

Кои сме ние?

Ние сме млад екип от ентусиасти на тема здраве и спорт. Стриктно спазваме собствените си съвети и безусловно вярваме в избора си на продукти, като всеки от нас използва едни или други от тях ежедневно. Няма как да не споменем и екипа ни от диетолози и медицински специалисти, с които работим в ползотворно партньорство. Така можем да гарантираме за качеството на информацията и продуктите, които споделяме с вас – нашите клиенти и приятели.

Екипът

Медицинският екип

Какво мислят нашите клиенти за нас

Петя Дамадова

Ползвам голяма част от продуктите,изключително съм доволна,при някой от тях ефекта се усеща още от първите кяколко капсули/таблетки.
Подсладителите също ползвам за вкусни сладкиши за цялото семейство.Благодаря ви,че се грижите за нас.

Петя Дамадова
ilianasimeonova

Чудесен продукт е КОЛАГЕНА на „forlife“. На истински продукт , и не само той, а всички останали продукти на компанията. Приемах го до миналия месец и се чувствам много добре. Жизнена и пълна с енергия.

Илияна Симеонова
Виолетка

Много, полезни съвети и продукти за нашият здравословен начин на живот! Харесват ми продуктите и бързото обслужване! Поздравления!

Виолетка Пъпанова
desislavashishmanova

Много качествени продукти, представени с богата информация за тяхното приложение! Цената е много приемлива!

Десислава Шишманова

Заглавие

Go to Top