За нас

Нашата цел

Стевия Фор Лайф ООД е създадена през 2013 година, с цел да информира хората на тема здраве, хранене и начин на живот, като им дава свободата и възможността да правят правилните избори в ежедневието си. Стремим се да пишем на тези теми обективно, но като всеки, който влага сърце в работата си, леко те побутваме към здравословните алтернативи на доскоро познатите ти глезотийки.

Продуктите

Освен информация, ние предлагаме различни хранителни продукти и добавки: едни, като допълнение към режима на хранене, други – за да балансират здравето ни, а трети ни позволят да се отдадем на малките изкушения без угризения. Нашето портфолио от продукти не е голямо, но за сметка на това е много внимателно подбрано.

Стевия Фор Лайф ООД е официален вносител и представител на реномираната английска марка за хранителни добавки НЮ Ю Нутришън и на немската Стевиола, която произвежда висококачествени подсладители от билката стевия. Не на последно място се гордеем с продуктите, произведени под марката FORLIFE, създадени с внимателно подбрани суровини, избрани специално за теб.

Кои сме ние?

Ние сме млад екип от ентусиасти на тема здраве и спорт. Стриктно спазваме собствените си съвети и безусловно вярваме в избора си на продукти, като всеки от нас използва едни или други от тях ежедневно. Няма как да не споменем и екипа ни от диетолози и медициснки специалисти, с които работим в ползотворно партньорство. Така можем да гарантираме за качеството на информацията и продуктите, които споделяме с вас – нашите клиенти и приятели.