Serp Conf 2023: Важността на личната комуникация

Обновена: 26.02.2024|
Serp Conf 2023 - щанд.

Forlife представи новаторските си продукти на събитието, организирано от Serpact.

Serp Conf 2023 се проведе на 12-ти октомври в Интер Експо Център, организирано от Serpact, с цел да обогати познанията на хората, интересуващи се от оптимизацията. Освен знание, Serp Conf 2023 предложи поле за изява на спонсорите си, сред които бяхме и ние.

На щанда на forlife бяхме изложили едни от най-харесваните ни продукти, влизащи в каталога ни за живот без захар и без глутен. Това бяха кето гранолата, барчетата ни кето черен шоколад и ексклузивно представеният ни продукт – кето течен млечен шоколад, който обра всички комплименти.

Удовлетворяващ бе вкусът, който успяхме да постигнем и то без добавена захар – подсладен единствено с еритритол и стевиола.

Това направи така, че щандът ни да се напълни с усмивки, а причината за това бяха празните бурканчета.

Както споменахме по-горе, Serp Conf 2023 бе първото място, на което представихме един от най-добрите ни продукти, с който целим да предложим не просто поредната стока, чиято привлекателност се крие в перфектна и божествена визитка, а обратното – без захар, без глутен и с много малко въглехидрати, това бе основното, което казахме, останалото оставихме на хората да преценят и усетят сами.

 

Кои хипотези потвърдихме на Serp Conf 2023?

 

Serp Conf 2023 - екип.

 

Благодарение на Serp Conf 2023 успяхме да потвърдим няколко хипотези.

      1. Има доста желаещи, които се стремят към по-пълноценен начин на живот – без захар и без глутен.

      2. В днешно време масата от хора, които не могат да консумират по-горе изброените хранителни вещества, и то не по собствено желание, е по-висока.

Радваме се, че дадохме вкусна алтернатива на тези хора, получихме отзиви и показахме, че не е задължително да се лишаваме от любимите си продукти, поради непоносимости или избягване на хранене със захар.

Друго, в което се убедихме бе важността на личната комуникация и това да говориш свободно с хората.

Освен различни мнения, открихме, че комбинацията между кето гранола и кето млечен течен шоколад има потенциала да се превърне в любима закуска, още преди сладкото шоколадово изкушение да се е появило на пазара.

Съвсем скоро всеки ще може да се наслади на кето млечния течен шоколад, когато бъде пуснат на нашия сайт и хората, които не са могли да го опитат, ще разберат защо така често го споменаваме.

Ако има по-големи фенове на тъмния шоколад, той вече е налице на нашия сайт – течен и на барчета.

Заедно с млечния кето течен шоколад, ще може да очаквате още много интересни продукти, информация и активации от нас, с които ще се стремим да се почувствате като част от голямото семейство на forlife.bg.

 

Още за преживяването ни на Serp Conf 2023

 

Serp Conf 2023.

 

По време на Serp Conf 2023 искахме да покажем и кажем лично, че въпреки че сме ориентирани най-вече към кето режимът, предоставяме информация на различни тематики, свързани с помощта за воденето на един по-информиран и пълноценен начин на живот.

Храненето с минимална или без захар не е задължително да бъде пътека към строг кето режим. Истината е, че захарта в големи количества не помага по никакъв начин на организма ни, а обратното и най-познат пример за това са зъбите ни.

Факт е, че храненето с минимална захар може да не реши всичките ни здравословни несгоди, но определено ще бъде един проблем по-малко.

За финал, отново благодарим на Serp Conf 2023 за изчерпателната информация, поднесена по възможно най-професионален, но в същото време забавен начин.

Следете блога и социалните ни мрежи – Facebook, Instagram, Youtube за актуална информация относно нас и това, което ви готвим.

Призоваваме, интересуващите се от кето режим или нисковъглехидратно хранене да се включат във нашата фейсбук група и вайбър чата ни, където редовно публикуване и обменяме изпитани рецепти с участниците в нея.

За хората, които спазват кето режим, или на потенциалните такива, предлагаме книгите ни – Кето фантазии, посветени на този начин на живот, които са написани с много труд, любов и компетентност.

Категории: За нас|Публикувана: 19.10.2023|

Източници

Няма източници

Сподели тази статия, избери платформа!

Блог

Рецепти

f624b8278ab099367517070468e42a1b?s=96&d=mm&r=g

Диляна Илиева завършва бакалавърска програма „Реклама“ и придобива опит в създаването и разработването на компетентно съдържание. Интересите й са в сферата на здравословното хранене и спорта.

Свързани публикации

Оставете коментар

Обновена: 26 февруари 2024 в 11:49 | Публикувана: 19 октомври 2023 в 17:31 | Категория: За нас