За нас

Нашата цел

Стевия Фор Лайф ООД е създадена през 2013 година, с цел да информира хората на тема здраве, хранене и начин на живот, като им дава свободата и възможността да правят правилните избори в ежедневието си.

Ние, екипът на For Life, се стремим да пишем на тези теми обективно, но като всеки, който влага сърце в работата си, леко те побутваме към здравословните алтернативи на доскоро познатите ти глезотийки.

Продуктите

Освен информация, ние предлагаме различни хранителни продукти и добавки: едни, като допълнение към режима ни на хранене, други – за да балансират здравето ни, а трети – позволяват да се отдадем на малките изкушения без угризения. Нашето портфолио от продукти не е голямо, но за сметка на това е много внимателно подбрано.

Стевия Фор Лайф ООД е официален вносител и представител на реномираната английска марка за хранителни добавки НЮ Ю Нутришън, на кето-фокусираната марка БиКето и на немската Стевиола, която произвежда висококачествени подсладители от билката стевия. Не на последно място се гордеем с продуктите, произведени под марката FORLIFE, създадени с внимателно подбрани суровини, избрани специално за теб.

nuu logo
steviola logo
cropped beketo favicon
forlife logo

Новини за нас

Удостоверение за онлайн търговия

„Стевия Фор Лайф“ ООД, ЕИК 202739497, адрес на управление: ул. Ангел Кънчев 59 е регистрирана в „СПИСЪК на лицата, които извършват търговия по интернет с лекарствени продукти без лекарско предписание“ от Изпълнителна Агенция по Лекарствата.

Регистрация за дрогерия на адрес Ангел Кънчев 64, Стара Загора. Ръководител на дрогерията е Дона Петрова Димова.

Тук можете да видите удостоверението по чл. 240, ал. 1 ЗЛПХМ.

Кои сме ние?

Ние сме млад екип от ентусиасти на тема здраве и спорт. Стриктно спазваме собствените си съвети и безусловно вярваме в избора си на продукти, като всеки от нас използва едни или други от тях ежедневно. Няма как да не споменем и екипа ни от диетолози и медицински специалисти, с които работим в ползотворно партньорство. Така можем да гарантираме за качеството на информацията и продуктите, които споделяме с вас – нашите клиенти и приятели.

Екипът

Медицинският екип

Какво мислят нашите клиенти за нас

ilianasimeonova

Чудесен продукт е КОЛАГЕНА на „forlife“. На истински продукт , и не само той, а всички останали продукти на компанията. Приемах го до миналия месец и се чувствам много добре. Жизнена и пълна с енергия.

Илияна Симеонова
desislavashishmanova

Много качествени продукти, представени с богата информация за тяхното приложение! Цената е много приемлива!

Десислава Шишманова
Петя Дамадова

Ползвам голяма част от продуктите,изключително съм доволна,при някой от тях ефекта се усеща още от първите кяколко капсули/таблетки.
Подсладителите също ползвам за вкусни сладкиши за цялото семейство.Благодаря ви,че се грижите за нас.

Петя Дамадова
Виолетка

Много, полезни съвети и продукти за нашият здравословен начин на живот! Харесват ми продуктите и бързото обслужване! Поздравления!

Виолетка Пъпанова

Заглавие

Go to Top