ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ. КОНФИДЕНЦИАЛНА ПОЛИТИКА НА Стевия фор Лайф ООД

Съобразно Закона за защита на личните данни в сила от 01.01.2002 г., ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право на достъп до собствените си ЛИЧНИ ДАННИ, които е въвел или са станали достояние на Стевия фор Лайф ООД при ползване от него на УСЛУГИТЕ, както и на поправка на тези ДАННИ.

Приемайки настоящите Условия ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, които са въвели свои данни и електронен пощенски адрес изрично се съгласяват предоставените от тях ЛИЧНИ ДАННИ да бъдат обработвани от Стевия фор Лайф ООД по електронен път- в случай на поискана доставка на стока или услуга и при необходимост от помощ от служител на Стевия фор Лайф ООД

Всички доброволно предоставени от ПОТРЕБИТЕЛЯ ДАННИ и други ДАННИ, които го идентифицират в процеса на ползване на УСЛУГИТЕ се съхраняват, обработват и използват от Стевия фор Лайф ООД за целите на поддръжка на определени функционалности на УСЛУГАТА и за целите на рекламата.

Стевия фор Лайф ООД изрично уведомява ПОТРЕБИТЕЛЯ, че няма лица, които могат да получават ЛИЧНИ ДАННИ на ПОТРЕБИТЕЛЯ с рекламни цели, без съгласие на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

Стевия фор Лайф ООД дава възможност на ПОТРЕБИТЕЛЯ да се възползва от правото да бъде забравен (т.е. неговите лични данни да бъдат изтрити от нашата система) като заяви желание за това чрез нашата контактна форма.

Личната кореспонденция на потребителите е строго конфиденциална и няма да бъде нарушавана, променяна или четена без изричното съгласие и/или указание на потребителя.

 

СИГУРНОСТ НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

В Стевия фор Лайф ООД разбираме колко е важна сигурността на Вашата лична информация. Тук ще намерите информация за това какъв тип лична и обобщена информация получаваме и събираме когато посетите някой от нашите сайтове и как я защитаваме от получаването и от трети страни.

Стевия фор Лайф ООД не продава лична информация на трети страни.

ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ – тази информация се изисква при някой услуги при регистрация за тяхното ползване. Тя може да включва имейл адрес, парола, адрес и други подобни. Тази информация ни позволява да изпълним направените от Вас поръчки и да ги доставим до правилния човек на правилния адрес.

Тази информация може да бъде предадена на трети страни само с личното ви съгласие за това.

Предоставянето на тази информация на трети страни може да стане в случай на изискване от съответните държавни органи, по определения от закона ред.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ – Log files – лог файлове, също като повечето сайтове ние събираме и използваме данни в лог файлове. Тази информация съдържа вашето IP , кой браузер (като Mozzilla, IE, Chrome и други )и операционна система (Linux, Windows, iOS) използвате , в кое време сте посетили нашият уеб сайт а също така и страниците които се посетили при нас.

БИСКВИТКИ – Cookies – това е малко количество информация , което уеб сървъра изпраща на браузера и той я запомня. Това ни позволява да събираме обратна информация от браузера. Вие може да изтриете бисквитките на Стевия фор Лайф ООД или трети страни чрез опция във всеки браузер. Чрез бисквитки ние запомняме вашите предпочитания за работа с нашите сайтове като настройки и влизания. Повече информация за бисквитките може да намерите на адрес http://www.allaboutcookies.org/faqs/cookies.html

УЕБ УКАЗАТЕЛИ – web beacons – са файлове , които позволяват на даден сайт да събира информация за броя посетители и да има достъп до техните „бисквитки“. Повече информация за уеб указателите може да намерите тук http://www.allaboutcookies.org/faqs/beacons.html

 

Вие може винаги да изключите както нашите бисквитки, така и бисквитките на трети страни във вашият уеб браузър. В този случай е възможно някой от услугите в нашите сайтове да не работят както се очаква.

За да научите повече за това каква информация може да събират трети страни през нашите уеб сайтове, моля посетете следните страници:

http://www.google.bg/privacypolicy.html