Как работи препоръката?

За да се начислят точки на твоя акаунт, друг човек трябва да закупи продукт посредством предоставена от теб връзка (линк).

Този линк можеш да генерираш на тази страница в подменю „Преглед“. Линка можеш да генерираш към главната страница на Forlife, или към конкретен продукт, както ти прецениш за най-подходящо. Просто добави линка, който искаш да изпратиш в поле „Поставете линк на https://www.forlife.bg тук“ и в по-долното поле ще получиш този, който трябва да изпратиш.

За да се начислят точки, човекът който си поканил трябва да купи продукт посредством твоя линк, или в срок от 48 часа след отварянето на линка. Поръчката трябва да е завършена и платена, за да получиш своите точки. Ти получаваш 8% от стойността на неговата поръчка в точки.

За какво могат да се използват точките?

Можеш и да осребриш точките в 80% от левовата им равностойност. Т.е. 1 точка = 0.80лв. Минималната сума, която подлежи на изплащане е 200лв. Например: събери 500 точки и получи 400лв.

С събраните точки можеш да купуваш продукти от сайта на forlife.bg за теб и семейството ти. Тогава 1 точка е равна на 1 лев. Например: с 62точки си купуваш Мултивитамини.

За повече информация прочети общите условия.